Ondersteuning op afstand: Eenvoudige hulp op afstand voor het oplossen van problemen

Ondersteuning op afstand: Eenvoudige hulp op afstand voor het oplossen van problemen

Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt om snel en eenvoudig gebruik te maken van onze externe ondersteuningsdiensten.Of u nu een klant bent die hulp nodig heeft of een ondersteuningsagent die hulp biedt, deze pagina zal u stap voor stap door het proces begeleiden.

Wat is ondersteuning op afstand?

Ondersteuning op afstand is een krachtige technologie waarmee onze ondersteuningsagenten op afstand toegang hebben tot uw computer of apparaat om technische problemen op te lossen, vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden voor upgrades, migraties en installaties kunnen bieden.Deze methode bespaart u kostbare tijd en moeite omdat u niet fysiek aanwezig hoeft te zijn voor technische assistentie.

Hoe werkt het?

1. Registreren Support Request: Als u technische hulp nodig hebt, registreert u uw ondersteuningsaanvraag via ons gebruikelijke kanaal.
  2. Sessie-ID ontvangen: voor ondersteuningsverzoeken waarvoor hulp op afstand vereist is, ontvangt u een e-mail met een unieke sessie-ID en gedetailleerde instructies.
  3. Download Toepassing: Klik op de link in de e-mail om onze externe ondersteuningstoepassing te downloaden.Volg de eenvoudige installatie-instructies.
  4. Verbinding tot stand brengen: Start de geïnstalleerde toepassing en voer de meegeleverde sessie-ID in.Onze support agent begeleidt u bij elke stap.
  5. Hulp op afstand: Zodra de verbinding tot stand is gebracht, neemt onze ondersteuningsagent de controle over uw scherm over om u te helpen.U kunt de sessie blijven volgen en op elk moment beëindigen.

Toegang tot de MultiPress server

Er is een aparte toepassing het scherm van de MultiPress server over te nemen waardoor ons support team onbeheerde toegang krijgt tot uw MultiPress server omgeving.Dit stelt ons in staat om snel hulp te bieden, zelfs als u niet beschikbaar bent.We raden ten zeerste aan contact met ons op te nemen voordat u deze extensie installeert om een soepele en veilige installatie te garanderen.Neem contact met ons op voor begeleiding en ondersteuning tijdens het installatieproces.

Beveiliging en privacy

Uw privacy en gegevensbeveiliging zijn onze topprioriteiten.Onze ondersteuningssessies op afstand zijn beveiligd met end-to-end encryptie en de meegeleverde sessie-ID's zijn uniek voor elke ondersteuningssessie.We houden ons aan de toepasselijke wet- en regelgeving om uw gegevens te beschermen.

Bescherming van uw bestanden

We willen u geruststellen dat onze ondersteuningsafdeling geen bestanden van uw computer zal verwijderen of verwijderen.Als er ooit behoefte is om bestanden te verwijderen om welke reden dan ook, zal dit altijd worden gedaan in volledige afstemming met uw wensen.Uw tevredenheid en vertrouwen zijn essentieel voor ons en wij handelen altijd met uw belang in gedachten.