Masterclass New Release MultiPress training

Dataline doet maar liefst 3 nieuwe releases per jaar. Om alle nieuwe mogelijkheden na een upgrade snel te benutten, organiseren we Masterclass Upgrade-trainingen.

Hoe het werkt:

• Jaarplan gebaseerd op inzichten: Onze ontwikkelingen zijn gebaseerd op feedback van CMIS klanten, Project Managers en grafische industrietrends.
  • Masterclass upgrade-trainingen: volg trainingen met een focus op hoe het was, verbeterdoelstellingen en de implementatie van nieuwe features.
  • Remote sessies: Voor elke upgrade worden gebruikers vooraf getraind in nieuwe mogelijkheden tijdens een remote-sessie van een halve of volle dag.
  • Optionele on-site training: Indien gewenst kunnen we de training ook op locatie organiseren, mits vergoeding van verplaatsingskosten.