Internal Leak Security & GDPR

Datalekken vormen vaak een risico bij vertrekkende medewerkers. Onze Inside Leak Security biedt extra bescherming voor de meest vitale data in jouw printbedrijf.

Hoe het werkt:

• Reconstructie van gebeurtenissen: Onze AI-engine reconstrueert abnormale handelingen en helpt het management bewijsmateriaal samen te stellen.
  • Aangepaste rapportering: Op verzoek ontvang je gedetailleerde rapporten over gebeurtenissen, inclusief IP-adressen en gebruikersinformatie.
  • Attest van feiten: Dataline biedt indien nodig een ondertekend attest van vastgestelde feiten.
  • Verklaring onder ede: We staan klaar om juridische ondersteuning te bieden, inclusief verklaringen onder ede.