MAS audit-integratie met MultiPress

De MAS Audit-integratie met MultiPress biedt gedetailleerd inzicht in de huidige administratieve kosten van jouw grafisch productiebedrijf op elk procesniveau.

Hoewel de MAS oorspronkelijk ontworpen werd voor bedrijven zonder MultiPress, profiteren ook MultiPress-gebruikers van de voordelen van deze software, die nauwkeurig berekent en analyseert.

Hoe het werkt:

• Gedetailleerd inzicht: De MAS Software berekent de huidige administratieve kosten van een grafisch productiebedrijf op een gedetailleerd niveau van elk proces.
  • Vergelijking met normwaarden: De MAS Audit-software vergelijkt de normwaarden van MultiPress met je huidige productiviteitsratio's.
  • Continue productiviteitscontrole: Maandelijks kan het management controleren of de productiviteit van administratieve medewerkers in lijn ligt met doelstellingen.
  • Optimalisatie van functionaliteiten: je identificeert of bepaalde functionaliteiten, modules of processen onvoldoende worden gebruikt.
  • Personeelsbehoeften: je krijgt inzicht in of er meer of minder administratieve medewerkers nodig zijn.