Upgrades buiten de kantooruren

Voor bedrijven met een productie-kritische omgeving, die hun productiecontinuïteit niet willen verstoren, biedt Dataline de Premium Service waarbij upgrades buiten kantooruren of tijdens het weekend plaatsvinden. Zo wordt productiestilstand voorkomen en werkt het team altijd met de meest up-to-date software!

Hoe het werkt:

• Strategische planning: Upgrades worden minimaal 14 dagen van tevoren ingepland en op afstand uitgevoerd door onze specialisten, met een gemiddelde duur van 3 à 6 uur.
  • Bedrijfscontinuïteit gewaarborgd: Voor bedrijven met een kritische omgeving vinden upgrades buiten kantooruren of tijdens het weekend plaats.
  • Geen productiestilstand: Voorkom productiestilstand en werk altijd met de meest recente software.

Voorwaarden:

• Buiten kantooruren: Op weekdagen (uitgezonderd vrijdag) kunnen upgrades ten laatste om 19:00 starten. Op zaterdag starten upgrades ten vroegste om 09:00.
  • Maximaal twee upgrades per jaar: Er zijn maximaal twee upgrades per jaar voorzien, altijd in aanwezigheid van de systeembeheerder van de klant.
  • Toegangsverlening: Tijdens de upgrade moet er een interne medewerker beschikbaar zijn om toegang te verschaffen tot de MultiPress-server.