Test Release Candidate bij softwareupdates

Elke nieuwe MultiPress-update vereist een grondige testfase, vooral bij eigen ontwikkelingen, rapporten of API-koppelingen. Met onze testomgeving bieden we jouw team de mogelijkheid om alle nieuwe opties te testen in een veilige digitale omgeving. Dit gebeurt parallel met de huidige versie, gebaseerd op de actuele database.

Hoe het werkt:

• Veilige testomgeving: Test alle nieuwe opties veilig in een aparte testomgeving van de MultiPress applicatie.
  • Upgrades, configuraties, workflows: Ideaal voor het testen van domeinen, upgrades uitvoeren, configuraties wijzigen en workflows verfijnen zonder invloed op de live omgeving.
  • Installatie door supportafdeling: De installatie wordt uitgevoerd door de supportafdeling van MultiPress, met dezelfde minimum systeemvereisten als de live omgeving.

Voorwaarden:

• Aangepaste hardware: je zorgt voor aangepaste hardware voor grondig onderzoek in de juiste omstandigheden.
  • Overzicht van bevindingen: je bezorgt een overzicht van bevindingen aan Dataline.
  • Definitief rapport en goedkeuring: je levert een definitief rapport van alle testen en schriftelijke goedkeuring voor de upgrade.