Minimum systeemvereisten voor MultiPress

De minimale systeemvereisten voor de standalone, de client en de server vindt u hieronder. Deze vereisten gelden voor versie 5.4.04. Release verwacht winter 2023. Houd er rekening mee dat de hardware-eisen afhangen van de grootte van de database en het aantal aangesloten gebruikers. Wij raden het gebruik van SSD's aan voor optimale prestaties.

Softwarevereisten

Windows

• Windows 10 - Windows 11 (64-bit versions)
  • Windows Server 2016 - Windows Server 2022
  • De laatste release van de basisversie is vereist

macOS

Hardware requirements

• Geheugen
    • Standalone and client: Minimum 4GB, 8GB aanbevolen
    • Server: Minimum 8GB, 16GB aanbevolen.
    • Afhankelijk van de grootte van de database en het aantal gebruikers kunt u meer RAM nodig hebben.
  • CPU
    • Server en client moeten zijn uitgerust met een 64-bits processor.
    • Instructieset SSE4.1 moet door de processor worden ondersteund. SSE4.1 wordt ondersteund door de meeste CPU-modellen vanaf 2008.
    • standalone and client: minimum 2 CPU cores
    • server: 4 of meer CPU cores
  • Schermresolutie
    • 1280 X 1024 Schermresolutie

Windows Energy Saving Settings

De standaardinstellingen voor Windows Server of Windows desktop computers zijn geoptimaliseerd voor energiebesparing. Hoewel dit meestal de beste instelling is voor desktopgebruik, kunnen servers met "Hoge prestaties" tot twee keer zo snel zijn als "Gebalanceerd".