Belangrijke aankondiging: macOS Sequoia

Stop! macOS Sequoia wordt nog niet ondersteund.

We begrijpen dat veel Mac-gebruikers staan te popelen om te upgraden naar de nieuwste macOS-update, “Sequoia”. We raden echter sterk aan om je macOS nog niet te updaten totdat wij grondige tests hebben afgerond en een gecertificeerde versie van MultiPress hebben uitgebracht die volledig compatibel is met macOS Sequoia.

Ons team zal beginnen met rigoureuze tests zodra Apple macOS Sequoia officieel vrijgeeft. Totdat deze tests zijn voltooid, kunnen we niet garanderen dat de huidige versie van MultiPress soepel zal werken op het nieuwe besturingssysteem. Daarom adviseren we, om een naadloze en betrouwbare ervaring te garanderen, te wachten op onze gecertificeerde versie voordat je je macOS bijwerkt.

We zetten ons in om zo snel mogelijk een nieuwe versie van MultiPress vrij te geven zodra deze officieel is gecertificeerd voor macOS Sequoia. We zullen ons helpcenter op https://customer.multipress.support direct bijwerken met deze informatie zodra de gecertificeerde versie beschikbaar is.

In de tussentijd raden we sterk af om je macOS te updaten naar Sequoia om eventuele verstoringen in je workflow te voorkomen.
Bedankt voor je begrip en geduld. Als je vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze ondersteuningsafdeling.